Despre noi

Safemed este magazinul tau european pentru substante dezinfectante, produse pentru dezinsectie si deratizare si produse pentru tratarea apei din piscine!

Deschis in februarie 2015, safemed.ro are ca scop furnizarea unor produse de inalta calitate, la preturi accesibile.

Practicam preturi de importator pentru companii de renume de pe piata europeana de profil:

  • Innocid – Prisman (Germania)
  • Kleen Purgatis (Germania)
  • Nilco (Germania)
  • Medimark Ltd (Marea Britanie)
  • Lanxess (Marea Britanie)
  • IPC Ready System (Italia)

Lucram cu stoc propriu, in depozit propriu, astfel incat livrarea majoritatii produselor se face in maxim 2 zile lucratoare oriunde in tara.

Exceptie fac anumite produse din gamele deosebit de vaste ale companiilor Nilco (aspiratoare si masini curatat profesionale) si IPC Ready System (carucioare profesionale de curatenie), la care este necesara o pre-comanda.

Lucram pe principiul transparentei totale, documentatia tehnica a produselor fiind disponibila pe www.safemed.ro.

Produsele dezinfectante pe care le comercializam prezinta aviz biocid sau inregistrare ca dispozitiv medical, in functie de incadrare.

Echipa safemed este formata de oameni cu o experienta de peste 20 ani pe piata romaneasca de profil.

Echipa este completata de administrator magazin virtual, gestionar depozit, magazioner, soferi, reprezentanti vanzari zonal, asistent tehnic, director financiar, consilier juridic, cu totii in regim full-time, precum si de parteneriate cu medici epidemiologi, care scriu pe blogul nostru.

Suntem in proces de cautare si angajare de reprezentanti vanzari in toate judetele tarii, asa ca da-ne un mail daca vrei sa te alaturi echipei noastre office@safemed.ro).

Oferim asistenta tehnica telefonic, la numarul 0735.246.271 (L-J: 09:00-17:00, V: 09.00-15.00) si electronic, la adresa office@safemed.ro.

In mod gratuit, oferim asistenta tuturor clientilor nostri, croita pe profilul fiecaruia in parte, despre: legislatie, norme consum, grafice consum, protocoale lucru. Asa ca, daca ai nevoie de un specialist care sa te ajute sa-ti gestionezi personalul de curatenie si costurile aferente, iti suntem alaturi!

Incercam sa oferim un serviciu corect, de calitate, convenabil si prompt. Nu exista costuri ascunse, nici mailuri neraspunse sau comenzi neonorate.

Daca nu-ti place ceva la produsele livrate, le poti returna in termen de 14 zile!

Hai sa evoluam impreuna!

Safemed - Preventie prin dezinfectie!

CALITATE - PRETURI MICI - PROMPTITUDINE IN LIVRARE - ASISTENTA TEHNICA - CONSULTANTA GRATUITA