Informatii livrare


Livrarea produselor comandate pe site-ul Safemed se face la adresa completata in formularul de comanda, numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul unei firme de curierat rapid si este GRATUITA pentru comenzi peste 300 lei (Bucuresti si Ilfov), respectiv 500 lei (restul tarii).


Taxe livrare

Valorile afisate includ TVA. Valoarea taxei de livrare se adauga la valoarea comenzii (totalul se genereaza la finalizarea comenzii).


Taxe curierat rapid:


Livrare in Bucuresti +Ilfov 

  • 0 - 300 lei - taxa de livrare 30 lei
  • peste 300 lei - livrare gratuita
Livrare in tara

  • 0 - 500 lei - taxa de livrare 35 lei
  • peste 500 lei - livrare gratuita
Pentru coletele neridicate din culpa Cumparatorului, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite colete catre acel client decat cu plata in avans.

Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei de curierat rapid. Safemed isi asuma raspunderea pentru expeditii doar pana la preluarea coletelor de catre reprezentantul firmei de curierat rapid, asigurand ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare.


Termen de livrare

Termenul de livrare al produse este 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii (pentru produsele aflate in stoc) si 2-3 saptamani de la plasarea comenzii (pentru produsele care nu sunt pe stoc). In cazul in care produsele nu pot fi livrate in termenul mentionat, Safemed va notifica Cumparatorul (printr-un e-mail) cu privire la disponibilitatea produselor. In acest caz, Cumparatorul poate solicita anularea comenzii, in scris, in termen de 3 zile de la primirea notificarii. In cazul in care contravaloarea comenzii a fost achitata de cumparator inainte de data livrarii produselor comandate, suma platita va fi rambursata in termen de 30 de zile, conform legii.