Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. Remix Com S.R.L., detinatorul "Safemed.ro", este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 35941. S.C. Remix Com S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea informatiilor (Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice).Safemed colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul voluntar al Utilizatorului, respectand confidetialitatea datelor si protejand informatiile personale. Prin vizitarea magazinului on-line www.safemed.ro, direct sau prin intermediul altui site, va exprimati acordul cu privire la practicile descrise in aceasta Politica.

Safemed colecteaza date ale utilizatorilor, respectand urmatoarele principii de protectie a datelor:

  • procesarea datelor se va face intr-o maniera legala, transparenta si corecta;
  • datele personale sunt confidentiale si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate si nu vor fi distribuite catre terti, decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor 
  • persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea, stergerea, portabilitatea sau restrictionarea acestora.
Datele pe care le colectam:
  • numele si datele de contact. Aceste date personale sunt utilizate in scopuri de facturare, pentru a comunica cu dumneavoastra si pentru scopuri interne de marketing (ex. newsletter).
  • date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati si despre modul in care interactionati cu produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile saftware instalate pe dispozitivul dvs., adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.
Scopul colectarii datelor:

  • informarea clientilor cu privire la situatia contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acestia;

  • rezolvarea retururilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda;

  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
  • scopuri statistice, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului clientului.
Durata colectarii datelor:

Ca principiu, S.C. Remix Com S.R.L. colecteaza datele cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare de mai sus.


Safemed garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, luand masuri pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale, alterare, divulgare sau acces neautorizat.

Safemed trimite clientilor e-mailuiri de marketing cu consimtamantul specific si precis al acestora. Clientii au dreptul de a-si exprima dezacordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, folosind optiunea "Dezabonare" care apare in e-mailurile de marketing sau pot trimite un e-mail in acest sens la office@safemed.ro.